Twitter

Cursussen

Welke cursus is belangrijk voor u?

• Heftruck
• VCA
• Preventie employee
• Bedrijfshulpverlening BHV
• Keurmeester

Veilige werkomgeving

De werkgever streeft naar een zo veilig mogelijke werkomgeving. Zo’n omgeving bereik je alleen als er sprake is van bewustzijn van mogelijke risico’s. Dit begint bij een gedegen werkvoorbereiding waarbij aandacht voor alle risicovolle factoren van essentieel belang is. VIB Advies in veiligheid is gespecialiseerd in Arbo-veiligheid en kwaliteitszorg. Zij staan ondernemers met raad en daad bij in hun streven om de risico’s te minimaliseren. De houding van de betrokken werknemers is net zo cruciaal als alle te nemen maatregelen voor een veilig verloop. Een goed functionerend veiligheidssysteem staat de productiviteit niet in de weg, maar werkt juist productieverhogend.

VCA-certificaat
VIB Advies in veiligheid kan u adviseren en begeleiden bij de uitvoering van het Arbobeleid. Of het nu gaat om het begeleiden van een preventiemedewerker, ondersteuning bij het maken van de Risico-inventarisatie of het behalen van een VCA-certificaat. Een VCA-cerificering is een nuttig middel om in één keer aan te tonen dat jouw bedrijf op een groot aantal punten voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij beantwoorden graag al uw vragen

Heeft u een vraag? Stel hem ons gerust, of kijk of uw antwoord te vinden is op de veelgestelde vragen pagina. Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons dan een email bericht en wij beantwoorden graag al uw overige vragen.

Veelgestelde vragen

Cursus aanbod

Bekijk hier welke cursussen wij u kunnen aanbieden op het gebied van veiligheid binnen uw organisatie.

Maak uw keuze

Bel mij terug

Wenst u vrijblijvend meer informatie over onze cursussen & diensten, laat u dan door ons terug bellen.